Jubileum cassette voor Kunstverzamelaars

Van diverse series van ons ArtWork, hebben we collecties van 15 verschillende werken samen gebracht in een Art Collectors Box. Zo zijn er collecties voor : landschap en stadsgezichten, een esoterische collectie, een collectie van FineArt en de collectie van "Inside-Outside my mind". Samengevat:  dus verschillende collecties in een luxe casette met daarin de kunstdrukwerken, met passende passe partouts voor de echte verzamelaar. Om te hebben, bezitten... of als relatie-o-neel cadeau. De cassettess staan voor stijl en persoonlijke aandacht.

Deze hoogwaardige  kunstdruk copieen zijn digitaal vervaardigd en worden met grote zorg door een daarin gespecialiseerde kunstdruk bedrijf verzorgd.  Voor deze Kunstdrukwerken geld echter een beperkte maximale oplage. En alle Kunstdrukwerken zijn uiteraard ook nog eens genummerd  en vergezeld van een kunstenaars-certificaat.

Image
Image

Catalogus van verzamelde werken

Een catalogus met verzamelde werken is op de download pagina beschikbaar ( LowRes-web resolution) For detailed view there is a HighRes PDF file, however, you need to register to obtain the full-sized PDF.

In deze PDF cataloque zijn alle werken samengevat. Een deel daarvan zijn echter niet meer te koop. Deze behoren toe aan Private-Collectors, maar zijn voor het overzicht wel opgenomen in deze catalogus.